Nije htjela vakcinaciju
27

Sjećate li se Adriane iz serije "The Sopranos"? Glumica se iz potrebe priključila OnlyFansu

L. R.
Drea de Matteo (Screenshot/Youtube)
Drea de Matteo (Screenshot/Youtube)
Zvijezda serije "The Sopranos" Drea de Matteo nedavno se pridružila OnlyFansu kako bi zarađivala za život.
Kako Drea de Matteo tvrdi, posao glumice izgubila je jer se nije htjela vakcinisati. Sada kaže da više voli zarađivati na putem online platforme OnlyFans nego da bude prepuštena na milost mandatima ili štrajkovima u Hollywoodu.

"Moglo bi se reći da sam bila loša djevojka jer prije nekoliko godina nisam slijedila pravila. Dakle, ne želim više nikada biti prepuštena na milost i nemilost mandatima ili štrajku ili bilo čemu sličnom", kaže Matteo.

Zbog toga što je bila protivnica cjepiva, Drea de Matteo bila je na meti kritika te ju je zbog toga napustio i njen agent. Kako bi uzdržavala svoju porodicu, odlučila se prijaviti se na OnlyFans.

De Matteo smatra da je morala "promijeniti karijeru i smisliti nove stvari jer filmska industrija misli da je ona "divljakuša" zbog stava o vakcini protiv COVID-a. Pomislila je da ako su svi u donjem vešu na Instagramu, zašto onda to ne bi ona mogla učiniti i to na platformi na kojoj bi mogla biti plaćena.

"Ne znam zašto se toga nisam ranije sjetila. Ljudima je teško povjerovati da nikad nisam bila puno plaćena za bilo koji posao koji sam radila. U prošlosti sam odbila gomilu poslova samo da bih bila sa svojom djecom jer je njihov otac na putu", rekla je glumica.

Neovisno o situaciji s vakcinom, de Matteo bi sigurno još uvijek trebala dobivati novac s prethodnih poslova (osim "The Sopranos" Obitelji Soprano, glumila je i u "Sons of Anarchy", "Desperate Housewives" i drugim). Međutim, preostala plaćanja prekinuta su tokom holivudskog štrajka.

"Nikada nisam bila tip glumice koja bi uzimala uloge samo da bi ostala u poslu. Doslovno sam se zaposlila kako bih prehranila svoju porodicu. Dakle, kada ljudi daju ružne komentare o tome zašto sam se pridružila OnlyFansu, moj odgovor je 'Nadam se da nikada nećete biti u je*noj poziciji u kojoj sam ja. Brinem se za cijelu porodicu i drugim ljudima koji ovise o meni", poručila je Drea de Matteo.