Iako se zaklela da neće nikada
0
Sinead O'Connor pustila kosu i šokirala obožavatelje
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite, ljudi se s godinama mijenjaju, stare i propadaju! Strasno! Hajd ne iscudjavajte se tu bezze. Jos zena ima i bipolarni poremecaj i 4 djece.
Kosu je davno pustila, ko god prati BBC mogao je vidjeti u ovom izdanju zadnjih godina. I sta joj fali? Ili je, za narodne mase trebala napumpat usne, izvuc celulit, pa k\'o ova lujka Severina tvrdit da ce sa godinama izgledat sve mladje?
Čuj to-ne izgleda kao pre 30 godina!? A sto li? Ja gluposti, pa ne moze uvijek neko mlad izgledati, sta je vama ljudi, tako svi traze neke kriterije, da je uvijek mlada(pa zene operacijom izbacuju rebra...), da sa 20 godina ima iskustva u nekom poslu najmanje 10 godina(pa jedino ako ce poceti raditi sa 10 godina!?), ma hužas živi, mora da dodje vise taj 21.12.2012......
ko rizzo ruza
Koliko se zena borila sa samom sobom, dok napokon nije dijgnosticirana, dobro je i ziva ikako...a izgleda normalno, a ne kao plasticna barbika, pa odma ne ide.
pojelo j evrijeme moj prijatelju,kao sto ce i nas ....
vrhunska pjevačica.godinama u sukobu s vatikanom i papom. no prava katolkinja,umjetnica i javna ličnost rodila je četvero djece.ni jedan papa se nebi bunijo ni protiv jedne javne ličnosti katoličke vjere da zna da će roditi četvero djece.uz svo tvoje pjevanje i nepjevanje.uz sve tvoje političke i religijozne poruke koje si imala i sada imaš,kad dođeš u hercegovinu prvo ćeš biti poštovana ko majka a poslije sve ostalo što ti želiš da ti se spomene ko životni plus.i da puno si ljpša ko majka nego ko lutka sa naslovne strane.
pustila kosu ima ihihi i vama to aktuelno.
Bolje da nije. :-)
ko folk pjevaljka s koride...jes g.r.d.n.a. ko je ozeni z-a-j-e-b-o se pravooooo
Samo jednu pjesmu i ima
ovo ona??? a jest grohnula, tetka prava...
Pa stvarno se ništa ne može uporedit s tobom, Šinedka (osim možda glasa). :)