Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije više balavac. Krajnje je vrijeme da prestane kriviti oca za svoj neuspjeh i preuzme kontrolu i odgovornost za svoj život.
Pa ako je mati ravaku onda je i Tom Jones ravaku jer je u to doba bio u braku.Nije ga niko za mooda vukao,kad znas napraviti onda i placaj.Ma sta me cude komentari balkanaca kad U Bosni ovakvih slucajeva na svakom cosku.
Dokaz da su samohrane majke nesposobne da odgoje normalno dijete.
Ne seri lutko, ovdje je rijec o staroj zenskoj taktici kad pokusavaju upecati bogatog celebrityja na bilo koji nacin ne birajuci sredstva, jedna od najstarijih metoda je da zatrudne. Mali je kolateralna steta perfidnog plana njegove mamice koji se, na njegovu i njenu zalost, izjalovio.
nisi ti bio zeljan babine ljubavi, nego kesa, a babo ti svim bojama namazan zna to!
Ma dajte, ovo je Nino Boy!
Toopsone procitaj clanak a ne samo naslov.
jest dobro obucen jedan beskucnik, i nek te nije priznao vidio je kakav ces biti lazov na staru.
A šta je tvoja meterešina uradila da ne postaneš beskućnik? Sigurno te Tom i nije vidio kao sina,jer je tvoja mama htjela preko guzova da nahrani svoje dupence.
Djecko, nije ti Tom Jones kriv sto ti je mama bila ravaku i sirila noge pred poznatima pokusavajuci ih uhvatiti na dijete. Pusti donora sperme na miru i popricaj malo sa svojom mamicom o njenim zivotnim navikama tokom 20-tih.
ja mislim navece tebi ne treba svijetlo EUREKA
Lijep neki decko ja mu predlazem da zavrsi fakultet, to mu je pametnije
nasikirao me je ovaj clanak zaista.....
Na Balkanu se to rješava čakijom duboko...
Vam cast, clanak je glup ko q.r.a.c