Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da ga Jackie namlati ko u filmu. Jadna mu majka :) Šalu na stranu, zasto se vecina djece od poznatih licnosti drogira ?
...zadnji uspješan sin uspješna čovjeka i mozda i jedini u svijetu šoubiznisa je Michael Douglas koji je i nadmašio svog starog...
Ja nemam babe, al se opet drogiram. Radim i kupujem sebi DROGU od svoje plate, sta je tu problem? Zar mi narkomani nemamo pravo na zivot? 😟
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sine, ugledaj se na starog, mani se ćorava posla
Jebat će mu Jackie majku
Malo se chilalo.. ajde bgt.. :)
Bacio se na mater
Sram vas i stid bilo. Kako mozete ljekovito bilje porediti sa drogom. Pa kud ovaj svijet ide...
hjoooj prepadoste me... ja mislio droga u pitanju :S
hahahahahaha...Hajde napravicemo auto xD
Pametan momak, sredio sebi i u stek lagano , da ne mora svake sedmice se jebavat.
Marihuana nije droga
ne slusajte ovog narkomana i neka vas ovakve avetinje ne dovode u zabludu.Marihuana je itekako droga koja ostavlja teske posljedice na mozak i ubija mozdane celije, dokazano je da narkomani koji koriste marihuanu imaju problema sa pamcenjem, takodjer upadaju u depresivna i bezvoljna stanja, a zadovoljstvo pronalaze samo u tome da popuse tkz. "ĐOJU" i tih pola sata oni bjeze od problema.Licnosti koje konzumiraju marihuanu ali i druge vrste narkotickih sredstava su slabe licnosti, to nisu jake individue koje se mogu suociti i nositi sa zivotnim problemima i onda bijeg od zivota pronalaze u tome i tonu sve dublje i dublje.Oni na ovaj nacin pokusavaju da zavaraju sami sebe da marihuana nije droga itd. jer nastoje da opravdaju svoju bezizlaznu situaciju jer ne mogu da ostave taj porok.MOLIM VAS NE NASJEDAJTE NA OVU NARKOMANSKU PROPAGANDU.
:*)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kako ste nogirali onog vaseg urednika samo gluposti pisete i posvećujete pažnju kurvama i drogerašima
Jackie Chan je rekao da mu neće ostaviti ni marke od nasljedstva jer lik mu godinama pravi probleme.
Wow.. trava.
Zanimljivo ime Jaycee heheheheheheh
Ja mislio neka droga -.-'