Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u džamiju treba ići, ne treba ti marihuana u životu
treba Mesa podijelit nasi pulenima malo vutre nek bolje trce sutra...
Pokažite foto finiš ovako rekla-kazala .
..svaki put je trebao biti put, kada sam ja bio brži od njega.. Ovo ko skonta svaka mu čast. Ovo je samo za sladokusce...
@FNM Ni prvi ni jedini koji zarađuje novac na copy&paste način. Programera razumijem, novinara ne. Ali ovo je klix, razumi ipak.
@FNM U klix se zabulji Te olakšaj na šolji Te često puštaj vodu Ne daj smradu slobodu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Steven sad ima 44 godine, sa Bobom se mogao utrkivati do svoje 9 godine pošto je Marley umro 1981. Plus što nije jasno ko je legenda, Steven ili Bob?! Plus što bi stvarno trebali zaposliti nekog da pregleda tekstove prije nego ih objavite.
I opet kažu trava nine dobra ..?!?