Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ba, strasna vijest ! xD hahaha Haj da joj je svjevnula cundara pa bi se mozda i ibretio, ovako nista ! :)
zacrvenila se ko crvena zvijezda kad je skontala da je njen plan uspio da joj slikaju roza gacice ...nismo mi naivni, hoces ti da nas sve zavedes, qucko
vidi je na zadnjoj slici fol joj neugodno :) neugodno a jel neugodno - by Djuro
eto sada ste vidjeli kakve ona gacine nosi, valjda ste bili u mogucnosti da sami zakljucite o kojoj se marki radi, jer ipak ste dovoljno vidjeli... par milimetara! sve je receno! :)
Ti si puko
bu.dale glu.pe, bolje vam je da procitate sta su cet.nicke kolj.aci radili u agr.esiji na bih, a ne da citate glup.osti koje vam bjelosvjetski manipulatori,citaj cio.nisti, serviraju... Ovo sto ste procitali je nebitno totalno... Ko se ne slaze nek nadje forum na sa x u i nek ukuca arrivals.. Sve ce sam skontati.bu.dale glu.pe, bolje vam je da procitate sta su cet.nicke kolj.aci radili u agr.esiji na bih, a ne da citate glup.osti koje vam bjelosvjetski manipulatori,citaj cio.nisti, serviraju... Ovo sto ste procitali je nebitno totalno... Ko se ne slaze nek nadje forum na sa x u i nek ukuca arrivals.. Sve ce sam skontati.
jel ti ovo mama na slici? :D milferka a? :D
I ne sijevnule, kad joj se zaviruju u svaku poru ... ne daj Boze njhovog zivota, ko u zooloskom
jao jesam uzbuđen odoh da ga u nesvjest bacim
Ne znam šta ljudi vide u njoj. Izgleda seljasto, a uopšte nije ni lijepa.
\"nije treeba nesto...\" ..ne kontam Bgm te komentare :P jel je to nebi prsko,,i nju i jaranicu joj?? sve go pe.d.er danas :P
evo i meni su spale gaće hajd požurite da uslikate
ovo ja pipam
dobra je Pippa, opalio sam je par puta na svojim nastupima...
jao kakva vjest, kakva senzacija.. necu moci spavati -.-
ova bolja od seke
funjara