Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad naceram onu svoju da me uprti uz brdo do kuce ima da joj opanak pukne po shavu :D
sta ti je demokratija i ravnopravnost polova
JBT.. još je u štiklama :D
Ti visoki momci vole malene djevojke jer se tako osjecaju vise muzevno nego pored cure koja je teska i visoka koliko i oni.( True story) A kompleksi su kad ne zelis da budes sa nekim radi njegove visine ( jer je previsok ili premalen). Love rulz!
Kad joj ga zacera u paksu, izadje gore na stau..
tako je , visoki momci zavrse sa kepecima koje ih ne pustaju :/
ove prce uvijek traze kosarkase valjda kompleksi
Ć.unom, k\'o i sav normalan svijet!
kad joj baja zabiberi.....
A jel kasne jedno sedam dana?
Kasnite jedno 7 dana!
A zar nije Shaquill O\'Neal-a, bez A na kraju imena?
Eh kako mrzim kad ovako napisu komentare \"kad je ovoo biloo, stara vijest\" .. Pa eto umrli bi smo do nismo ovo saznali nakon 24h kad se desilo. Hajde ljudi smarate!!!!! Meni je zanimljiva vijest i da su objavili nakon 24 dana. Btw. slatka je cura :D
joj se jajnici do poda
Sve što njoj ne može stati, nek\' meni metne u uvo :)
kako on nju kara, ovako sitnu xD
A tek kada se sak popne na nju onda belaja