Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za vas, ali meni je Shaki ovdfje ideal žene. Riri ko siroče pored nje. :D
Ljudi koji na osnovu seksipila pokušavaju ostvariti cilj, pa na bilo koji način, spot, fotke, ovo-ono, za mene su nemaštovite ublehe koje smatraju da su guzice, sise, maženje i pizdenje glavna karika života. Koliko god se mazile i balile jedna po drugoj, siguran sam da neće biti ni blizu legendarnog spota za pjesmu "Gangnam Style", u kojem je pokazana kreativnost na jedan komičan način, ali bez onog E od erotike.
Da je pametan pitao bi je da ucestvuje u svemu!
vjeverice...kad je s ukusom i kod mene prolazi. dunja to je fakat..Adel,Lana Del Ray...a ostalo tanko. Zato se ja držim starih bandova :)
Moj Pike...šta dozvoli...Nije ti to pametna odluka, ali etooo...hehehe
A što nije? Možda ga loži to? :)
Heeej..ćao, kako si? Ma šalim se, svejedno mi je majke mi. A kad je u pitanju "loženje", zar nije bolje da igra, plaše, uvija se i slično samo njemu, a ne čitavom svijetu?
PRIKAŽI ODGOVORE (41)