Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon... shakira eto me da te tjesim
shacira nije muslimanka nece dzeko nju
ma glumetaju,a sto ovdje neko rece zenskoj 33 godine nema djete niti muza.ima to smisla jer zeni otkucaje bioloski sat pred 40-tim.dzaba njima lova,lijepi nasi bosanski obicaji i porodice ha ja. nemozes nac ni jednu bogatu osobu,a da je veteran u braku sa istom zenom
I ja ne mogu da shvatim to, kakve su to ret.ardirane veze... ja niti sa jednom bivsom nisam ostao prijatelj, kakvo prijateljstvo poslije raskida, sta je to??? Nema prijateljstva sa zenama nikako, a pogotovo ne poslije raskida!
bezveze mi to voljet se 11 godina i sad fol ostat prijatelji,al nisu u vezi.nidje veze bgm.
Ja je bolje derem to je to i imam love a taj njen frajer kokuz.
Neko joj sihire napravio . iks de
Antonio, just let Shakira go ..
Shakira raskinula sa deckom, Pique raskinuo sa Ibrahimovicem... imaju li ove dvije price veze?
prava bosanska suplja: \"33 godine a nista, ni dijeteta ni nicega\" e bosno bosno :D
ovako se pravilno raskida, a ne kao sarajke, dere je frajer ko konj godinama, pocne zena hodati kao kauboj pa onda raskine i kreci ko beba :D, jos prkosi da je frajer posalje u bolnicu. realna slika.
ebo te duge veze .. sad kad je napunila 33, bez djeteta bez icega.. dao joj sut u dupe. da je bila u braku dobila bi ista, ovako krpe na pod i cao!
@alla\'ami jok nego sad trebaju poceti pricati da je dijamant derpe
hahah aha radi imagea!
@alla\'ami alla\'ami morace zbog imagea naci neku sisatu plavusu
eto je taman za naseg dzekA posto covjek nema curu shaCira bi mu dobro dosla samo ne znam kako bi mu se to odrazilo na igru na terenu