Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJTE VISE jadovi, recite koliko vam da para, da je reklamirate, platit' cu vam trostruko vise, samo prestanite!!
30 KM :D
Bejgi basketa puca hahaha
sutra: severina hranila bolesnike u bolnici, prekosutra: severina imala zatvor, kroz 3 dana: severina mahala kupacima s privatne jahte, kroz 5 dana: severina zaustavila apokalipsu - licno minirala asteroid i spasila svijet itd.
Uz pomoc hane i deina...
logicna stvar, humano je podijeliti slavu sa slicnim seratorima
o ho ho
Koja vijest hvala vam puno na ovome
Zena je proljev zivi.
Jovan Jovanovic Zmaj Godine su mnoge, A ledja nejaka, Godine su teške, Zgurila se baka. Ali ipak voli I pesmu i šalu, Uvek ima priču za dečicu malu. Kad je deca sretnu, U ruku je ljube, A ona se smeši Hvala ti golube! Pa se onda smeste Ispod brsne zove, Pa poteku priče Sve nove i nove. Zamiriše zova Od sunčeva zraka, Uživaju deca, Uživa i baka.
Nemam ništa protiv Severine al stvarno pretjerujete sa objavama.... ko avaz o radončiću............
Severina oh Severina nate mi se digo 8==========D
Again and again!!! OMG!!! Fuck off Ševe!!!!!!!!!!!!!!!
ona sve radi u stiklama bas sve
Imam osjećaj da se neko sprda sa nama :)
De da joj ga zakucam bez kosti pa če vidjet kako se igra.