Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnog bih rado osetila u guzi ,mmm :)
kako su ljubomorni muskarci s ovog portala pa kao nece biti jer ovakvih FRAJERA OVDJE NEMA crknite SEVERINA HVALA TI! Ali ja bih obojicu kuci vodila!
Ne znam ljudi, ja nisam kao na slici, ovo su manekeni. Ja imam dva gelera u ledjima, radim, ponekad pijem pivo, imam zenu, volim je, monogaman sam, i dobro izgledam ( nemam trbusne, ali nemam ni stomak) Ne bih mjenjao svoj zivot za zivot od ove dvojice.
@chuck ...my "shadow nick" will be gratefull to you :)
@ Bruce, to je tacno, slazem se s tobom, ali to isto vazi i za prelijepe zene cije slike mozemo vidjeti svuda i na koje muskarcima ispadaju oci. Jako je tesko biti i prelijep i funkcionalan u isto vrijeme. Svaka cast onom ko u tome uspijeva.
@Bruce I know my son. I know... @commi , gay it's okay
@chuck ...ajd, bolan...odrek'o bi se ti polovnog a6 da si 'vako "ozidan" :))
@Chuck You are my hero!
Čim to pozira i slika se, nije to muško.
@bruce ..ejs, sad...zamaskiraj to malo bolje :))
Sad realno, dabogda imale ovakvog muskarca i dabogda vam djete napravio. Eto , al' malo sutra ce voziti to djete na vakcine, pomoci u kuci , ici na posao, taj bolan beknut dvije ne zna, to 6 sati dnevno u teretani, a djete ce ga prestici na 100 metara... Pa bolan ovo su trebe na slici !!!!
Bas super da ste stavili nesto i za zenske oci. Pa imamo i mi potrebe :) Hvala :)
Ko stvoreni jedan za drugog,bas su par
Znaci ovo su zgodni muskarci...:D izdefinisani kako treba...a ne oni napumpani frajeri bez vrata...Melem za oci ...Hocemo jos :))
Serem vam se na svaku vijest koju objavite o ovoj ljubiteljici ozenjenih muskaraca.
...začudo...nema moje "dečkoljubac" kopije...a tema se ub'la za njega :))
Volila bih da se grče u meni dok im se testisi ne skupe kao klikeri.