Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj nek ste dijete napravili
Jako prevrtljiva zena ova Severina. 90ih je pjevala Tudjmanu i bila velika Hrvatica, poslije presla na cajke, udala se za Srbina i dala sinu srpsko ime, a kad se ispostavilo da brak nece uspjeti, krstila je sina u katolickoj crkvi!
Neke zene su jako zaljubljene u novac i bogatdtvo.Bice prilika da Milan uskracuje takvu ljubav prema Severini jer nije sve po njenim zahtijevima zato je i veza pukla.Uspjesne veze ne osiguravaju moc i bogatstvo nego nesto to je vaznije a to je ljubav i razumijevanje.
ma K U R A V A ba sta je on ocekivo da ce ga volit do kraja zivota ,oce to kad zenis zenu koja je snimala pornjavu !
ko kaže da je Aleksandar srpsko ime, ima masu Hrvata s tim imenom, ja ih znam nekoliko...
vlah je je.bo pa odje.bo
Ova žena je totalni freak...mislim njeno je prošlo jer dolaze mlađe i ljepše. Koga više briga za Severinu?!
Ne znam zbog ove vijesti kako ću večeras spavati.Zaboli me
Ponestalo Milanu para očito.
boli mi uho....
Filmić filmić
Izuzetno sam zabrinuta danas zbog ove vijesti.
Pa dugo je k.u.r.v.a izdržala s jednim. Čestitajmo joj.
A štete ...neću moć spavati..
Kako je samo lik glup ispao i potrosio pola bogatstva :) Pa ne znam sta je kontao da ce ga pogoditi od neke kvazi pjevacice koja najuspjesnije snima porno filmovima. Skupo te kosta Milane gram p.... :) Sad djete ima sponzora za cijeli zivot a mama se moze osvetiti snimanju filmova, pardom muzike :)
odrzala koncert u bihacu i ovaj nas je ex nacelnik izgleda malo razvuko :D
treba nasla sebi mladog, zdravog zagondziju i rodila si dijete. Sta je tu problem. Hajd sad trla baba lan novinari da besposlene domacice citaju....