Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh! Teta Seve bolje izgleda od nekih 20-godisnjakinja.
Ja cu ovu od 20-godina a ti kako hoces :))))
Otreso bi je ko taliban pjenu za brijanje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mlitava joj sisa :D
mali pohabo dok je dojio :D
Ma mlitava je sva
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potrosio bi je k'o lamelu uz Bistrik. covjece, kako se dobro drzi :))
Sva je dobra... Tabani su joj extra...
za svoje godine izgleda predobro. samo mi je jadno propinjanje na prste, odraz nesigurnosti... svi znamo da zenina guza, kao i noge izgleda puno, puuuuuno drugacije kada je u ravnom, nego kada je na stiklama... u zadnji tren se sjetila da je bosa, pa hop na prstice, da izgleda sto bolje... inace joj na fotkama nedostaje spontanosti, toliko se namjesta da na kraju izgleda pateticno...kao sad s ovim propinjanjem. steta. i bez toga zena izgleda super.
Severini sada treba mnogo vise od ovoga da nas iznenadi, ovo je sve vec vidjeno.....
Bas onako "fina tema" u ove Ramazanske dane, glup je ovaj klix postao, umjesto da pisu o korisnim temama npr, gdje jos Ima slobodnih mjesta u vrticu ili ... oni izvjestavaju o Severini, nigdje veze.
bolja nego ana marija jurisic u svakom slucaju
Kurvetina
Seve izgledas kao anđeo :)
Vidjeli smo sve Severina na pornicu, đaba se slikas
Ma mlitava joj guzica kao kod vecine nasih djevojaka, treba se vise kretati, trcati, a nije zgoreg ni raditi vjezbe za guzu, to svaka moze dok gleda tv, ali smo lijeni. Moze li kako preko noci ubrizgati silikone u guzice i sise, ali to nije to.
Primjetio sam da na ovom i slicnim clancima 99% komentara ostavljaju muskarci. E sad je pitanje, ili su zene ljubomorne pa ne komentarisu ili ste vi toliko zagorili da se ne mozete suzdrzati? ;)
Seve zeli da dodatno ugrije ove tople dane ;)
Nekako izgleda felsavo dupe ,sva se nesto napela kao da ima tvrdu stolicu.
Zena kraljica!!!!
seve, hocemo novi film....onaj se izlizaooooooo!!!!