Dobila 21 milion lajkova
141

Selena Gomez objavila fotografije bez šminke, podržale je Paris Hilton i Miley Cyrus

D. B.
Američka pjevačica Selena Gomez na instagramu je objavila dvije selfie fotografije na kojima ne nosi šminku.

Gomez je pokazala svoju prirodnu ljepotu milionima fanova, a nakon posta se njihov broj dodatno povećao na gotovo 400 miliona. U opisu fotografija napisala "Violet chemistry", čime je podsjetila na novu pjesmu Miley Cyrus. Također, označila je kolegicu u postu koji je za svega osam minuta skupio milion lajkova, a u vrijeme pisanja teksta je taj broj iznosio više od 21,6 miliona.

Potom je post komentarisala i pomenuta Cyrus koja je ostavila crveno srce, a podržale su je i druge slavne ličnosti poput Paris Hilton, Jessice Capshaw i Suede Brooks. Također, pjevačica je dobila pozitivne komentare svojih mnogobrojnih fanova.

Ovo nije prvi put da je Selena objavila fotografije na kojima ne nosi šminku, jer je to učinila i prošlog mjeseca kada je pokazala prirodne lokne. Poznato je da je osnivačica makeup linije Rare Beauty, koja promoviše ljubav prema sebi i mentalno zdravlje. Gomez zagovara prihvatanje nesavršenosti i ljubav prema sebi.

Objavljivanjem fotografija Gomez pokazuje svijetu da ljepota dolazi u različitim oblicima te da su samopouzdanje i ljubav prema sebi ključ vanjske i unutrašnje ljepote.