Ima dijete s kućnom pomoćnicom
0
Schwarzenegger supruzi slomio srce
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno da bas one najljepse zene budu prevarene s gorim od sebe. arnijeva zena kako kome ali meni je prelijepa, i prevari je sa bezz cistacicom, Sanda Bullock- prekrasna - onaj neadrentalac je prevari sa tetoviranim strasilom. razumije li ovo iko???
stavice ga prvoj kojoj stigne
kucne pomocnice njihovi svaleri..........
Iz vlastitog iskustva plus obzervacije postavljenje teorije na ovo tvoje krajnje interesantno pitanje: a) muskarci zele lijepe, pametne, interesantne i samostalne zene u teoriji - ali kada ih dobiju, cesto ne mogu da se nose s njima (jer one imaju svoje misljenje, ne smatraju ga bogom, imaju zahtjeve i znaju sta ne zele) i onda si nadju neku koja im opet digne ego (i nesto drugo uz to)... ili/i b) muskarci nisu stvoreni za monogamije - da je najljepsa na svijetu, on ce kad tad htjeti da proba nesto drugo. cisto jer mu je dodijalo jedno te isto. jer su u prvom redu hedonisti koji sebe uvijek vole malo vise od svih drugih bliskih ljudi, pa time i svoje potrebe stavljaju iznad tudjih... tja - kao cura mogu samo reci ostalim curama: volite sebe bas kao i oni - uvijek malo vise nego njega. onda vas ovakva razocarenja u zivotu nece kompletno slomiti.
Jbt ovaj terminator izgleda meće kome stigne
udri,udri megaga i babo je tako xD
jes ovaj iznad panglu, pa normalno da budu prevarene sa gorom od sebe njemu na vrh glave ovih dobrih dok je nije poebo odlicna i ti bi isto uradio 4 5 puta bi je otreso i noga dosadila bi ti ali do tog dug ti put xD
to je jer se lijepe i uspjesne zene previse kurče, nedaj boze oprat, pocistit, skuhat..itd.
Ja viđaj terminatora!!!
sad ce ona njemu slomiti bankovni racun i neka ce
rodiš mu četvero, peto dobiješ gratis.
Ma ona ga eto nije prevarila tarlaha se i ona u veliko ba... hmm je upravu uvjek losije nadju isto i za cheril cole..
Rekao joj je: \"Vomen, oua meridz iz trminejted\". Okrenuo je prvo glavu, pa tijelo i izasao iz kuce.
btw. dobro je prosla, mog\'o joj je terminator ruku slomit
to svarcika, nek si ga ti metno halal ti bilo
sram ga bilo haha :D