Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koja je ona njemu po redu? On ima tu titulu opasnog zenskara i zavodnika Hollywooda (meni realno frajer nista posebno). Je li ti mislis da je njemu stvarno vazno je li prvi ili pedesetprvi?
ja sam zalj.ubljen u ovu trebu :-((( e da sam sad onaj kakav gov.nar od šejkova sad bi joj ponudio 10 miliona da ide samnom u mexico :-D
Koji je on po redu? Kad je Scarlett u pitanju, lakse nabrojati one, sa kojima nije do sada bila. Valja se njoj uskoro seliti, zapadnu obalu je \'odradila\'.
Bas smo nasekirani ccc
ebo te to ba, de ti se slikaj pa objavi stagoder
\"Zaljubljeni jedno u drugo\" Bitno je da, kad već planiraju zajednički odmor, nisu zaljubljeni u nekog trećeg.
Najbolja pichka u Hollywoodu.