Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nije imala vjeronauku i vidite kako je završila
Prije će nam ovakve ravaku srediti ulazak u EU nego spodobe iz parlamenta
Dođi \'vamo da te poljubim HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAA
ovoj je majka njemica!
Bio sam ja u Berlinu.Berlin je pun Beganovica i svi su iz Bjeljine i svi su iz jedne ulice koja ima preko 1000 kucnih brojeva ,svabe kazu pa ta Bjeljina veca od Berlina .Beganovici su Bjeljinski romi ,inace koja bi to iole bosnjakinja sebe priblizila Bogu kroz prostituciju,pa nije je svinja rodila i odgajala
Bunga-bunga,poznatije kao halal-zabave!
Dok se srpkinje i hrvatice karaju po coskovima ulica ili stopiraju za CVAJU. E hajmo sad ispocetka. Koje su trebe najbolje,a evo dokazano da i rade pametno? Bolje nego za cvaju
Ti ne pisi \"nepisi\" kad ne znas :)
Jes se Berlusconi natakario na muslimanke :-)
Mislis na Muhameda s.a.v.s. ?
prvi
\"Jako je duhovan čovjek i pomogao mi je da nađem pravi put\". Ima jako puno ovakvih matorih duhovnjaka sto pronalaze \"pravi put\" do maloljetnica.
probila se i ona za razliku od one šanere ova je ljepotica prava!
Glumica? BUAHAHAHAHA, da nije još uz to i humanitarna radnica, kao glumica Dijanica Sanelić? BUAHAHAHAHAHAHA
Meni je uskoro rodjendan jel ima neko njen broj telefona...
Ova je za ministra Suljagića i njemu slične,trebala bi u školi predavati moral i etiku sa akcentom na čuvanje nevinosti.
kada je ona dobila ulogu u tv emisiji...šta li je dobio premijer...