"Premijer bio usamljen"
0

Sabina Beganović priredila zabave za Berlusconija

Sarajevo-x.com
Sabina Began
Sabina Began
Glumica koja je organizovala "bunga bunga" zabave za talijanskog premijera Silvija Berlusconija je "naše gore list". Riječ je o 36-godišnjoj Sabini Beganović, koja je sebi odabrala umjetničko ime Sabina Began. Rođena je u Njemačkoj, otac joj je Bosanac, a majka Njemica.

Sabina tvrdi da joj je premijer lično pomogao da se "približi Bogu", te da mu je ona organizovala zabave s prostitutkama jer je bio "usamljen".

Izraz 'bunga bunga' se odnosi na seksi igre na zabavama na kojima su navodno bile prisutne desetine starleta i modela. Sabina, koja ima tetovažu posvećenu Berlusconiju na članku, izjavila je za talijanski radio:

"On voli Boga, on govori s Bogom. On je vjernik, a zahvaljujući njemu i ja sam postala dobra vjernica. Jako je duhovan čovjek i pomogao mi je da nađem pravi put".

Voditelj na radiju je upitao da li se možda šali, ali je ona insistirala na tome da je ozbiljna i da govori istinu, prenio je Daily Mail. Berlusconi je, podsjetimo, optužen da je imao seks s maloljetnicom na jednoj od zabava. Riječ je o Marokanki Karimi El Mahroug.

Sabina je napustila Njemačku kao mlada žena, a u talijanskom je šou-biznisu već deset godina. Dodala je kako joj je Berlusconi povjerio glumačku ulogu u jednom od njegovih brojnih TV showa, nakon što ga je upoznala 2003. godine.