U Južnoj Koreji
19

Ryan Reynolds se prisjetio "traumatičnog" TV iskustva koje je opisao kao "pravi pakao"

N. O.
Nastup Ryana Reynoldsa u južnokorejskoj verziji showa "The Masked Singer" (Foto: Twitter)
Nastup Ryana Reynoldsa u južnokorejskoj verziji showa "The Masked Singer" (Foto: Twitter)
Ryan Reynolds prisjetio se "traumatičnog" TV iskustva koje je okarakterisao kao "pravi pakao" govoreći za Today.

Uoči predstojećeg izdanja novog božićnog filma "Spirited", glumac je progovorio o svom prilično jedinstvenom iskustvu u korejskoj verziji showa "Maskirani pjevač" ("The Masked Singer").

Reynolds je gostujući u showu pjevao iz sveg glasa pjesmu pod nazivom "Tomorrow" dok je istovremeno bio maskiran u jednoroga.

Dok je promovirao film "Spirited" zajedno s kolegom Willom Ferrelom, 46-godišnjak je rekao za Today: "Radim ovaj posao dugo, a vi idete na međunarodne turneje i počnete govoriti: 'Koji je najčudniji show na koji možemo ići?'"

Te je priznao da su tako otkrili "The Masked Singer" i da se odlučio okušati.

"Kad sam bio tamo, pitao sam se: 'Zašto sam se prijavio da radim ovo?' Ovo je užasno! Ovo je stvarno užasno!", prisjetio se.

"Ne znam ovu pjesmu, ne znam kako se ovo radi. Bilo je traumatično. Ono što je ludo je da sam bio u stvarnom paklu. U to vrijeme nijedan zapadnjak nije bio u toj emisiji, pa je bilo veliko iznenađenje kada sam skinuo masku", ispričao je.

Međutim, njegovi obožavatelji hvalili su glumčevu hrabrost za takav nastup.

"Još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo napravio. Ne samo da je otišao u potpuno stranu zemlju, već je otišao i na nastup. Ne samo da je otišao na nastup u ovoj stranoj zemlji zemlji, pjevao je na njemu i to učinio maskiran u jednoroga. Ovaj čovjek je na potpuno drugom nivou", rekao je jedan oduševljeni obožavatelj nakon Reynoldsovog priznanja.