Novi holivudski skandal
0
Rourke u zagrljaju s 24-godišnjakinjom
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa crnac im stavlja pilulu u usta, narandjastu, vjerovatno extasy
Miki je razvaljen ko Bosna!
sta ove djevojcice hoce? pa njihove face odaju djecu, otkud bilo kome ideja da ove curice izlaze iz kuce poslije osam navece, a kamo li da se po citavu noc guze sa starcima i dedama??? imaju smece od roditelja
ali on ima para .... pa zato ga koke vole
Vidi naopačkagrebala ga pračka!!!The swine!
AHHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA, cuj skandal. Jeli skandal zato što je Mickey Rourkeu pitanju. Pa ovoga ima i po gradovima BiH šta je ovdje čudno. Dvoje se vole i to je skandal, punoljetna ona a bome i on. :)))
narkoman i alkos
joj isto sejtani i dzinice, fuj fuj fuj
Ove danasnje cure su prave k_u_r_v_e (cast izuzetcima) prodale bi se za sitne pare.
Ovako se to dogodilo .Kasnije se u baru pridruzio drustvu i Ben Alfek.. ALFEK:Rourke dobra ti ova djevijka. ROURKE:svidja ti se jel da ALFEK: lijepa je ROURKE:ako ti se svidja evo ti je vodi, je jarane. ALFEK: ma kako cu ,ipak to je tvoja cura , mislim nema smisla. ROURKE:Ma eboga ti , priznaj joj nesto ..
Hladna je društvena klima, društvo se klima na izvrnutim vrijednostima...
jaka li skandala, pa sta fali, punoljetna je, a i on je jos sposoban. Nek se zabavljaju brate.
j.eb.es takav after party kad ti ga crnac metne
joj mogu misliti after-party-ja u sobi poslije...joj deracine i krsenja...ja ti mile majke... xD
Djevojke imaju čestite face što bi ih delegati neki i oženili