Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne volim bombone, odose zubi od njih :)
JEDAN VELIKI GOSPPDIN
ma kakav gospodin... on je padavičar
Gospodin covjek, humanitarac, biznismen.
70 milinončića ..jest se pretrgo sa parama
Mogo je vala i maline posadit 😂
To Dzeko i Pjana rade a Spaha obezbjedjuje
Mislim da se moze kupiti zivot da bi ga on kupio .Steta pored sveg tog bogatstva i slave sto se umrijeti mora . Ispravka klixu hotelu nema sanse da budu CR7 jer hotelu nisu njegovi on tu ima samo dio , i sumljam da ce dopustiti da ime mijenja od tog lanca ,to je cista komercijala da se zaradi sto vise prije nego se penzionise i prije nego slava izlapi . Ali svaka cast ima njuh za ulaganje , samo nekretnine bajo moj ( pod uslovom da ne bude 3 svj rat , e onda si u minusu :P )
pametno ulaganje novca, a ne kao neki koji ulazu u Amru Silajdzic i bog zna cije dijete...
to je njegova stvar, u svakom slučaju nije dijete krivo "čije god da je". kad bude od tebe i tvog babe pare uzimao onda seri
dir.preduzeća, zavidni jadni psihopata koji bi od djeteta ukrao bombonu.