Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije samo0 dobar igrač već izgleda i dobar čovjek, bravo
bravo ronaldo!
Ja fakat ne kontam što on raju toliko nervira... Momak je fin, i uvijek je bio humanitarac... Ne znam zašto ga ljudi psuju samo zato što vodi računa o izgledu...
Fura se na Džeku :P
nisu novinari rekli da je sebican i egoistican, vec smo ga mi tako etiketirali. ruku na srce, na svakom clanku je popljuvan u komentarima, sad ga odjednom svi postuju i cijene.
vi ste bolesni, iskompleksirani, napaćeni novinari :D čuj sebična i egoistična.. vi se s njim malo družili? ljubomora je čudo!
Haj sad pljujte na njega.... Svaka čast :D
Kakvo poredjenje humanosti od strane \"bosanske antipropagande\",iz BIH sam i nemojte mislit da sam vam dusman,poenta je da Ronaldo i Messi su veliki igraci a uz to jos bolji ljudi,ovakvim ljudima ustat i s ponosom izgovorit ime,ukljucujuci naseg Edina i sve humaniste ovog svijeta. Niste vi dorasli da kritikujete svjetske sile,nesta sto rade dobro i uspjesno...
fura se na Messija
Jale - ne fura se na Dzeku, moze biti samo obratno.. a ovo Ronaldu nije prvi put da pomaze bolesnim !
to nema veze sa pismenoscu, gospodine..uz duzno postovanje :D haha \'ajd vozra :D
Pa ti da si pismena kao što misliš da jesi, koristila bi afrikate u svojim rečenicama.
YE,BEM JA VAMI MAMU NEPISMENU.
Svaka cast
Iskreno ne volim ga nesto posebno al\' ovim gestom je pokazao da je kako dobar igrac, tako i covjek.
bravo ronaldo .
ovo je stvarno za svaku pohvalu, ali me zivo interesuje da li je u portugalu objavljena vijest da je dzeko uplatio 50 000 maraka za alena?