Showbiz
0

FOTO / Ronaldo platio surogat majci da mu rodi dijete

Sarajevo-x.com
Nogometaš Cristiano Ronaldo platio je surogat majci da mu rodi dijete, prenosi "Daily Mail". Portugalski list "Diario de Noticias" navodi da je beba vještački začeta krajem ljeta prošle godine u San Diegu, gdje je Ronaldo bio na odmoru.
Dječak je rođen 17. juna, dok je portugalska zvijezda bila na Svjetskom kupu u Južnoj Africi.

"Diario de Noticias" navodi da je Ronaldo otputovao u Algarve kako bi vidio sina prije nego je Španija eliminisala Portugal s takmičenja 29. juna. Ronaldova sestra Katia Aveiro je istaknula da je njen brat vrlo sretan što je postao otac. Ona tvrdi da beba veoma liči na Ronalda.

"On je vrlo sretan, naravno! Kako i ne bi bio. Beba je ista on. Vrlo je mirna, samo jede i spava", rekla je Katia.

Državna portugalska televizija RTP tvrdi da će se dječak zvati Ronaldo. Prema izvještajima, bebu je rodila žena kojoj je plaćeno da ostane anonimna.

Ronaldo je vijest da je postao otac objavio u subotu navečer na svom zvaničnom Facebook i Twitter-profilu.

Napisao je: "S velikom radošću vas obavještavam da sam nedavno postao otac dječaka. Baš kao što je dogovoreno da se identitet majke drži u tajnosti, isto tako će briga o dječaku biti moje ekskluzivno pravo".

Ronaldo sa sadašnjom djevojkom Irinom
Ronaldo sa sadašnjom djevojkom Irinom
I Ronaldova djevojka, ruski model Irina Shayk, napisala je na svom Facebook-profilu da je njen momak sada otac dječaka.

Novinari su već izračunali da je beba mogla biti začeta u septembru prošle godine nakon što je Ronaldo potpisao za “Real Madrid”. U to vrijeme 21-godišnja Talijanka Raffaella Fico tvrdila je da izlazi s njim, no to nikad nije potvrđeno. Druge žene koje su nedavno povezivane s Ronaldo su Paris Hilton, zvijezda Big Brothera Imogen Thomas i američka starleta Kim Kardashian.

U nedavnom intervjuu u Portugalu Ronaldo je na pitanje bi li htio imati djecu odgovorio da bi se to moglo brzo desiti. Njegov naporan režim treninga i obaveza prema klubu i reprezentaciji čine da ga je teško zamisliti u ulozi samohranog roditelja, pa se nagađa kako će mu oko dječaka pomoći majka Dolores.