Video se širi internetom
95

Ronaldo majci priredio luksuznu zabavu i doveo omiljenog pjevača kojeg je počastio Rolexom

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Majka jednog od najboljih nogometaša svijeta Christiana Ronalda, Dolores Aveiro prije par dana proslavila je 69. rođendan, a na internetu je osvanuo video s luksuzne proslave.

Na proslavi rođendana nije se štedjelo, a brojni prijatelji, članovi porodice i rodbine okupili su se kako bi Dolores uljepšali ovaj dan.

Slavni nogometaš svojoj majci poklonio je automobil Porsche Cayenne, koji vrijedi otprilike s150 hiljada eura, a Dolores nije mogla sakriti oduševljenje kad je vidjela skupocjeno vozilo.

"Ako je sretna, to je zato što je se sin sjeća, a ne zbog vrijednosti dara. Poštuj oca svoga i majku svoju i produžit će ti se dani na zemlji", napisala je na Instagramu Cristianova sestra Katia koja je i objavila spomenuti video.

Osim toga, Ronaldo je majci za rođendan doveo i njenog omiljenog pjevača Luana Santanu, kojemu je poklonio Rolex. Proslava rođendana organizirana je na staru godinu te su zajedno dočekali i Novu 2024. godinu.

"Porodica je sve", napisao je na Instagramu slavni nogometaš uz fotografije s proslave.

Na prvoj fotografiji pozirao je u društvu svoje dugogodišnje partnerice Georgine Rodriguez, a na zadnjoj su mu se pridružile sestre Katia i Elma, brat Hugo i majka Dolores.