Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vas stid i sram bude vi iz saxa kako mozete ovakvo nesto da stavite na najposraniji portal u BiH? ovo moje dijete treba da gleda i da me kasnije pita sta radi moj najveci fudbalski igrac? sramota!!
Oslobadja se nervoze co\'jek...
Ahahaha, svima \"cure\" sex uradci, jedino njemu procuri snimak drrrk*** xDAl\' sto jes-jess ovo su godine praxe, vidi se po pokretimaxD I nek mi opet kazu da izgled nije bitan... :/ :P xD
ups....................
hahaha, ma kralj je dobri stari RONI sta ima veze ako ga cojk baca i snimio se ima pravo, kao da mi ostali ne bacamo ga. bar nije kao VELIKI GIGS sto j3b3 bratovu zenu ovako ko cojk ode u wc isprazni se i milina samo ti njeg bacaj majstore i vrati se na svoju nekadasnju formu i slavu, pokazi jos jednom ko je CAROBNJAK S LOPTOM i da si jedan od najvecih fudbalera ikad ;)
AKO OVO VIDI TVOJE DIJETE, SAMO MO MOZE OD KORISTI BIT, NEK SE OSLOBADA STRESA STA TREBA DA SILUJE NEKOG U 18g HA JA !
i on je samo covjek,sta ima veze...
Pitari smrde :(
Pa ako je vec tvoje dijete konektovano na net, sansa da izbjegne ovakve i slicne clanke je vrlo mala.
i mi ruzni smo necija djeca :D
Ja mislio samo sirotinja šlajfa.
sramota za ovaj portal... nece me iznenaditi da sljedeci put stavite pornic, ustvari da pretvorite rubriku najnovijih vijesti u pornice CCC
svi mi njeg bacamo u nesvijest :D hahah
STVARNO STE IDIOTI, samo zbog publiceta stavljati ovako nesto, koga ovo zanima , ali stvarno ?????
Aj crnjaka mati milaaaaaaaaaaaaahahahahahaha
halllo rezija, kaga zanima kako ga on baca ....
A mogo je arduanu fino zamolit