Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efektnije bi bilo da je stavio 69.
I got 99 problems but a Viki ain't one
Meni ovo vise ide na 66.
Jao divno debilu nebitni....
..nemoj srati....života ti.. ;-)
Kazu da je Dzeko izjavio da ce istetovirati broj zrtava u Srebrenici,ali kako kaze ceka na konacan broj."istetovirao bih broj koji se slaze sa brojem zrtava u Srebrenici, ali bojim se da cu morati poslije da prepravljam,kako je krenulo izaci ce na 9000",rekao je popularni fudbaler Edin Dzeko
papan
Podgrijani les!
Vjenčo se 66-te ?
Bio jednom jedan u vojsci, onoj bivšoj JNA, pa im'o neku Kadiru, volio je pravo. Istetovir'o joj ime preko vene na zglobu. Al' ga ona zajebala, o'šla za drugog. A on, romantičar njeno ime ostavio.
Pitanje je da li Dejvid ubjeđuje nju da je njihova ljubav vječna ili pokušava da podsjeti samog sebe? ...
Sad bih ti dala jedno pet hiljada lajkova da mogu.. Baš tako..:)
Ti baš mudro zboriš... Nedavno sam gledala neki dokumentarac o istoriji brojeva i baš mi se ta konstatacija mnogo dopala, a sad je ti napisa.. Preduboka je, a još si je uljepšao sa "razlomljenim ogledalima".. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da i ona njega dere.
Fijuu, prije skoro 2000 godina je ozenio.
Istetoviro broj dresa od Bilbije
f'n sweet!