Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti kazem otvoreno decko glup si
vidjeti pod gasenje ferala zbog tuzbi i premalog broja pretplata, vidjeti pod gasenje vecernjeg lista, vidjeti pod citanost sund medija... a ..o u.b.i.s.t.v.i.m.a. vidjeti pod ko je skinuo Celu, ne moras ici dalje od svoje avlije i viriti preko ograde bakingdamske palace....ali tesko je vidjeti SEBE, zar ne?
Najvise se citaju tracevi iz svijeta slavnih i poznatih tzv. zuti tisak/stampa, a onda se svi prave fini i osudjuju paparazze. To je dokaz dvolicnosti citatelja/citalaca. Da ne citate takav sadrzaj ne bi bilo paparazza. Mediji vam nude ono sto vas zanima. Najmanje komentara na ovom portalu imaju vijesti iz nauke/znanosti, tehnologije i sl., a najvise se prate i komentiraju/komentarisu tzv. \"javne licnosti\", \"zvijezde\", fudbaleri/nogometasi, glumci i glumice....te nasi drugorazredni politicari, koji su takodjer sponzoruse svoje vrste, a ne drzavnici za vizijom. Ali, kakav narod, takvi i mediji. Nista cudno, zar ne?
I ja ne mogu da dodjem do zraka od paparaca! Ne daju mi živjeti.