Automobil vrijedan 9 miliona dolara
6
Robert Downey Jr se pohvalio novim automobilom
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuni, uvijek postavljate polutačne vijesti. Prije nego napišete nešto malo se informišite. Ovo auto je fiktivno auto - auto koje vozi Robert kao Tony Stark u filmu Avengers, koje je naravno prototip.
Ovaj auto je specijalno naprvaljen za Avengers film i Downey ga naravno nije kupio. To je nova Acura NSX koja izlazi tex 2014 godine. Zato sto nije napravljen za serijsku proizvodnju i zato sto je prototip naravno da kosta toliko love.
a dabogda krepo u njemu dok drugi svjet gladuje on daje na te gluposti tolike pare.
Kakva ba premijera The Avengers-a, niste normalni. Premijera je tek četvrtog maja.
Koji isprazni kompleksas moras biti za ovako nesto ???
Svidjaju mi se slike automobila! A i slike s premijere.Vijest popracena odlicnim fotografijama:)
Platis 7 miliona eura auto koje moze preci nesto kao 370 km sa punom baterijom..
Od svih auta na svijetu čovjek uzme to go.vno. I još se hvali. Ma bjaži
selj.aci, auto je imenica muškog a ne srednjeg roda. ye.bo vas ne.pismene onaj ko vam dade školu da završite
automobil vrijedan -> auto vrijedan*
OBIČNI POLUGODIŠNJI SERVIS POLA MILIONA MARAKA. U TO ULAZI PROMJENA DIJAMANATA NA VOLANU, SAFIRA NA MJENJAČU I RUBINA NA BOARD COMPU... DA SI DOŠAO U BIH I POLA BOSNE ZA TE PARE KUPIO BOLJE BI TI BILO