Bella i Edward ponovo zajedno?
2
Robert će oprostiti prevaru Kristen
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robert će oprostiti prevaru Kristen, a ja cu se spaliti sto citam ovaj shit
O hvala ti Boze! Sada konacno mogu opet spavati, jesti i smijati se...moj zivot opet ima smisla!
ko su ovi?
ne znam samo koje je simpatije \"pobrao\", meni si brate jadan...ne znas joj reci odjebi droljo, bruka si za muski rod...
Zivot će mi otići do đavola, kako joj je ovaj oprostio !
I ja sam odlucio mojoj Arduani oprostiti, ali joj kljuceve od golfa vise necu dati ! I mora ce na pauzama snimanja, sa mnom ispred BBI u basti sjediti !
nek mu je opet neki staronja zg.uzi! :)
K.aki mi se vise od njih dvoje!
glup.an
budala
sta ce ti sad radit... sad si na nivou psa za nju... a dobra je stvarno
nema od tog nista, nego ili je gazda reko javno cete reci da ste se pomirili ili cu vam j.e.b.a.t ma.ter da mi ne propadnu svi projekti zbog vas. ili prevare nije ni bilo nego cisto losa reklama da bi im se digla popularnost.
koliki postotak ide klixu za reklamažu novog nastavka filma? više ste puta pojavili od tihića, a ovaj vas zbog toga može predat sudu zbog povreda vitalnog nacionalnog interesa, i od ljubića, koji je zbog vas postao majoriziran