Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko od ove dvije guzice je Robbie Williams???
Joj dlakaaaaa :S
Gayonazha tetovazha
...ja sam Salmir Kaplan vaš ministar... ...i meni je sve u interesu i životu bilo da se pocnem druziti sa lijepim curama i da nadjem curu i da se ozenim i da budem pravi nanin i mamin sin... ...al nedade mi se ova neki dan me ispali kaze bila u Dubrovniku a ja je zvao a bogami znam da nije bila u Dubrovniku al eto nece me pa na fin nacin me otkaci... a bogami pravo mi se svidjela ja se zaljubio bio...e ona da napravi uslugu DZEKINOJ SESTRI sto sam je zaposlio pa izasla samnom...to joj haverica.. ..al eto moram traziti i dalje...dotada moram izdurati kao ministar, jer jedino tako me hoce koke da izdaju na kafu... vaš Salmir Kaplan ( nesudjeni DON HUAN zavodnik)... - by Ares Kane -
...duppe...mjesto gdje obitava siva masa kod velikog procenta populacije :)
Da je ženski,u redu,ali ovo...........
eto nek vi nemate dlake oko pakasa, je.bo li vas otac
Joj slatkog pakasa, rado bih ga polizao :)
JAO KALJAVOG ŠUPKA.
Vid nije ni obriso d u p e, i ovaj mu metnuo glavu uz d u p e, al smrdi fujj! Ne pere d u p e ta pogan od Engleza, i svi ostali Katolici i Pravoslavci, oni ga samo brisu papirom, fujj pogani!
...nego kad cemo sta ovako otvoreno dozivjeti od naseg Dine Merlina... ...njemu tesko za fanove i izjavu dati...nema ga zivog nigdje 4 godine i onda samo uleti sa novim albumom i pokupi pare... ...neznam zasto ga raja slusa...najodvratniji tip sa estradne scene u cijelom regionu...
Vjerovatno mislis da ovaj broj oznacava moje godiste, a ne znas ni da li sam muskog ili zenskog spola, pa te molim da se poklopis.. Hvala.
Dlake sine dlake i tebi ce po s.upku pocet rast kad jos malo porastes.
Derpe zesci
sad bi njemu Dodik rekao obri sh.u.p.a.k- da te zveknem...!