Ne želi da krene očevim stopama
0
Rihannina majka pazi na svoju kćerku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba tako :r
href=\"/ocijeni/120515132/1870671/gore\" onclick=\"makeVote (\'u\', \'1870671\', this); return false;\" id=\"rateu_comment\">
Ako želite da svih 10 palčeva ispucate na jednom komentaru onda uradite sljedeće: 1. Ako koristite g. chroome klikni desnim klikom i idi na Developer tools. Pronađi ovo -> 2. Kopiraj i kada klikneš na onaj prstić xD onda opet desni klik i selektuj \"palac\" i zalijepi ono što si kopirao.Sve tako 10 puta :D * 120515132/1870671/gore to možeš mijenjati(ID komentara, gore/dolje)
@paglu Smaras vise sa tim refferal linkovima. Nema hljeba bez motike!
ih sto bi ja ovu rijanu hrdo u paksu
@ktaljevstva Ja volim istoriju, ne hi.. Cuvaj se da ne postanes histerican-a
@paglu @Kraljevstva Izlapili ste više s time.
ima sve pogledajte i opet jooj malo :S http://adf.ly/1663782/rihannawithlotmoney