Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O tvoje misljenje nema vrijednosti . Gdje moze biti misljenje taraba debela itd... da bar kazes na lijep nacin vec sve neke seljacke rijeci. Joj gdje mi zivimo . I to nije misljenje to je izmisljotina u tvojoj glavi ili iluzija . Misljenje jest jednako istina !!! Sto kod tebe nije slucaj.
nemas ti pojma,hajd razguli istišći bubuljice slinjo...bil joj cuclala nozne debele prste? bi garant dok vrebas na svaki komentar o njoj... ako je tebi idol ok,al pusti i druge ljude da iznesu svoje misljenje.. moje je : cura je taraba!
@gog ti kao da opisujes Beyonce a ne Rihannu . Ti si slijep ili retardiran . Vjerovatno oboje. Nemate vi njoj sta reci ona kupi MILIONE!!! A ako vam je ovo debelo , sigurno ste vi debele pa joj zavidite na izgledu i figuri. Samo nastavite sa ljubomorom >>>>>
cura je debela sto jest jest i fkt ima ruzne nokte @gog potpisujem
@Disturbiaaa 21.07.2010. u 14:56 oh kako si naporna/an ! :/ blah blah blah
@Fucker hahaha :D
@gog jarane samo bih nesto da te priupitam . jesi slijepac ili si samo onako,...reetaardiran?
a jel stvarno sumLJas??????
Gaga hahahha. Ocigledno nepratis nista . Trenutno Rihanna je #1 sa pjesmom Love the way you lie . gaga je oko 20 mjesta draga. I gaga nikad nece imati vise #1 hitova nego RIhanna . Rihanna trenutno ima sedam #1 hitova jedini izvodac ovog desetljeca sa navise #1 hitova. Gaga ima samo 2 tako da. One se nemogu porediti gaga ima jod dug dug put . sumljam da ce je stici . Mislim nikad je nece stici !
moja cura bolja za 3 klase ocam ovoj ne bi stqavio kad bi kleknula
ma daaaaajte molim vas kome je ovo zgodno pa ima 100kila a vidi noktiju nije sto su narandasti nego sto su ogromno siroki ko da ima duple nokte sta je ovo kostim se urezo u salo debela krava ovo je vise ruzno musko nego ruzno zensko ne bi je ni stapom
pojo bi joj gofno ko sarmu
kuz onog fol cita novine hahahaha a kraj njega zena njegova fol da ne gleda koji lisac cviko :-D
dobraaaaaaaa podero bi je ko siptar politiku
Ljestvice ne govore ništa o kvalitetu a ako je to mjerilo onda je GaGa top.