Nastupala u bikiniju
0
Rihanna šokirala publiku u Londonu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sotonistička posla ....
KRAVETINA
EEE PA KO CE JOJ KUPIT KARTU ZA KONCERT AKO NE POKAZE GUZI*U !!!
Ona je vise porno zvijezda nego pjevacica.
nigdje veze
koda je dosla iz dzamije i nastupala zamotana
Stvarno London je u soku. Sva ona zenska mladez koja vikendom izlazi u minjacima duzine 10 cm i koji se pjani i gologuzi valjaju oko 2 ujutro, su u soku \"zbog činjenice da se pojavila u bikiniju\"!!!! Kako je nije stid bash!!!!
Sokirala...HA, HA, HA, HA.... Pa gdje vi zivite, da ste napisali sokirala u Rijadu ili sta ja znam, nego u Londonu, eeeej...pa putujete li katkad, London je grad, eeej grad u kojem su potekli rock\'n\'roll i punk (Sex Pistols) i osamdesetih homoseksualna revolucija (Frankie goes to Holywood, Erasure, Communards, Queen, etc) i eto sada ovo malo deriste 2011.godine ima u Londonu da nekoga sokira???????
Sto ne dodje nas da sokira malo, ne da gledamo ove mamlaze kako se mlate po grbavici