Tvrdnje američke književnice
0
Rihanna je nova princeza Diana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majko mila, koja glupost, porediti Dianu, njen lik i djelo, sa ovom droljetinom
da zivi 200 godina nikada to neće biti
"Diana Frances Spencer bila je najmlađa kćerka Viscountessa Althorpa." E jado od "novinara", pa nije to bolan jado IME to je TITULA . Ime mu je JOHN Spencer. Althorp je IMANJE (naselje) od Viscountessa (kraljevskog pratioca, više plemstvo), i ona je "baška" provincijalka...jado jadni A sama titula se piše viscount (MUŠKARAC) a ne viscountess (ŽENSKO)
Eh, sad se Diana u grobu vrti ko ventilator kad je vidjela s kim je porede jadnu...
nabijem na urac dihanu i princezu dianu
" u nastavku poredi princa Charlesa i Chrisa Browna." AHAHAHAHAHAHAHAHA
Da nije smiješno, bilo bi žalosno! Kakva crna Diana, nije joj ni do koljena, kao nijedna današnja pop-fufa i starleta, sve sami plagijati i kopije rrazuzdanih, non-stop urokanih princezica sa poremećenim privatnim životom!!
veze niđe xD
Nova moja ka.r.ina
djeni zeve
moze biti samo kcic od puza ili marjanovo
Ne može biti Rihanna princeza Diana,može samo princeza Rihanna !
""""""žrtve"""" frustrirajućeg romantičnog trougla" = "ku­rve koje varaju svoje muževe i vraćaju se SVOJEVOLJNO likovima koji ih razb­ijaju od ba­tina"