Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam bio mali molio sam Boga za bicikl. Onda sam shvatio da Bog funkcionira na drugi način. Ukrao sam bicikl i molio za oproštaj. Al Paćino.
Mogao si mu i neki pametniji citat izdvojiti
jel ma neko da nije bio siromasan...Jeff Bezos bio siromasan, krenuo iz garaze, njegovi mu posudili samo 300.000 dolara 90tih.Muskov pradjed 30 tih imao vlastiti avion, Elon imao licni kompjuter 70tuh a i on bio "siromasan"..
Bakir i zena mu prezivljavaju sa samo 8000 iako na Sebiji samo šal koji stavi dvaput godisnje kosta 800€
Dobro je da nisi i ti unosio cumur komsijama.
Zato ćeš umrijeti sit....taman
Eh da si doso tada kod mene, napravila bih ti ja kljukusu.
Hajmo sad svi gladovat da bi bili ko Ričard Gir. 🤣
Svi smo palauzu iftarili pa ne kukamo
Lijepo je misliti na druge, ne biti egoista
Jest mi tesko sad u pm kad znam da je on gladan bio prije 45 godina, pa sto mu nisu pomogli odmah ???? De objavite pricu kad se Bude sjecao Koju glumicu je prvu ............
U to vrijeme je u Jugoslaviji glumac i slikar bio svaki dan na tv kao visoko uvazeni clan zajednice.
Reče, trepćući sitnim, mrmotskim okicama...
Sedamdesetipet dana izdanaudan,na Treskavici sam jeo grah za ručak,onaj mali bijeli ,humanitarni i rekao sam tad,ako se ikad zvrši rat,u moju kuću neće ni grah ni vlah.
ovo bi nas ex yu covjek.. balkanac uzeo hladno za sebe pare od donacije
Opet nisi nikad bio siromasan ko Bake
Tad si bio naj rahatniji !