Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKVE KAO ONE IMA IH PUN NEMACKE I SVICERKE U JAVNE KUCE AL NIKO TO NE VIDI ILI JE TO U BOSNU HRVATSKU SRBIJI MAKEDONIJU KOSOVO ALBANIJU CRNAGORA ANESTEZIJA U GLAVU UDARILA SVIJEMA. TO JE NAZALOST ISTINA NASE SUGRADJANKE SE BORU ZA BOLJI ZIVOT.
davide i da jesi svaka ti čast, boli te briga, imaš pare, slavu, do pola dobru žensku. kad ti se može što da ne... većina (99%) bi voljela da bude na tvom mjestu...zato ja te iskreno podržavam u svemu a posebno u k..... ovih naših bosanki. kad možemo i mi može i becks. da nije bila dobra ne se nervirao oko cijele situacije :)))
Poslije J.E.B.A.N.J.A nema kajanja hehe
LIJEPA SLIKA ZA NASE BOSANKE;;; DA TI SE ZGADI;;;;;; bolje da je prosila nego sto se tako prodaje za pare.... CUJ ARAP JOJ KRIV ZA PREKID PA SE VRATILA PROSTITUCIJU;;;;;; KRIVA TI MAJKA
Da je kojom prilikom Mesa Bazdarevic bio na mjesto Becksa, malog idiota bi hraknuo usta... Naprijed nasi :)
David is a yob. He doesn\'t have class. No money can buy class.
Davide, ne radi se to tako, da sam ja tu bila, ne bi mogao govoriti, bio bi na podu...ccc sramota!