Becks se sukobio s navijačem
0

VIDEO / "Reci mi u lice da prestanem izlaziti s prostitutkama"

Sarajevo-x.com
David Beckham (Foto: AP)
David Beckham (Foto: AP)
Popularni nogometaš David Beckham pod jakim je stresom nakon što su svi svjetski mediji objavili da je imao odnose s prostitutkama. Koliko mu smetaju ti navodi dokazuje i videoklip na kojem se jasno vidi kako se Becks verbalno sukobljava sa jednim navijačem.

David Beckham, otac troje djece, našao se u centru afere nakon što je u magazinu "In Touch" objavljeno da je imao odnose sa prostitutkom bosanskih korijena, Irmom Nezirović Nici. Nogometaš je navode negirao i najavio tužbe, međutim mediji o tome i dalje pišu, a i fanovi bivšeg kapitena engleske reprezentacije su iznenađeni, te više nisu sigurni kome da vjeruju - tabloidima ili svom idolu…

Jedan od navijača LA Galaxyja, kluba u kojem Beckham igra, nije se mogao suzdržati a da nogometašu ne kaže da "prestane s prostitutkama".

Kako bi bio siguran da će ga Becks čuti ponovio je tu rečenicu nekoliko puta.

Međutim, bijesni nogometaš se u tom trenutku okrenuo i krenuo prema navijaču.

"Hoćeš li to ponoviti? Hoćeš ponoviti", unio se Becks u lice navijaču koji se pokušavao opravdati tvrdeći da on nije ništa rekao.

"Imaš Galaxyjevu majicu na sebi", kazao je 35-godišnji nogometaš, a zatim krenuo prema svlačionici, još jednom se okrenuvši i bijesno izgovorivši: "Reci mi to u lice!!!"

"Bilo je pomalo šokantno vidjeti ovakvu reakciju Davida Beckhama. Momak koji mu je dobacivao je zaista mlad, možda u srednjim 20-im godinama", kazao je jedan od očevidaca, a drugi je dodao:

"Bio sam veoma iznenađen kada se David okrenuo i sukobio s navijačem. David je međunarodna zvijezda i očekivao sam da će ignorisati dobacivanja i nastaviti hodati. Znam da je njegov tim izgubio, ali on je izgledao frustrirano sve vrijeme."