Sretne i zaljubljene
11

Rebel Wilson zaručila svoju djevojku u Disneylandu i pokazala dijamantni prsten

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Rebel Wilson je objavila da se zaručila sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom.

U prvom od svoja dva snimka, 42-godišnja zvijezda "Pitch Perfect" pokazala je impresivan zaručnički prsten koji je poklonila svojoj partnerici.

Glumica, koja je nedavno otkrila da se osjećala nelagodno dok je koristila aplikaciju za sastanke Raya također je podijelila fotografiju koja je nastala nedugo nakon što je postavila djevojci veliko pitanje tokom putovanja u Disneyland.

Potom je izrazila zahvalnost i "Tiffany & Co" za prsten i Bobu Igeru i timu na Disney's Fairy Tale Weddings što su njenu ponudu učinili još magičnijom.

Wilson i Agruma su nosili iste prugaste džempere, dok je prva kleknula na jedno koljeno ispred Magic Castlea u tematskom parku.

Glumica je podijelila i par snimaka snimljenih tokom njenog putovanja u Diznilend, od kojih je prva pokazala kako provodi kvalitetno vrijeme sa svojom sada već zaručnicom.

Podsjetimo, glumica je u novembru objavila da je dobila prvo dijete, koje joj je rodila surogat-majka. Potvrdila je da je puno ime njezine kćeri Royce Lillian Elizabeth Wilson i otkrila kako joj je srednje ime dala po kraljici Elizabeti.

Prije veze s Ramonom izlazila je s nasljedinkom "Budweisera" i osnivačem "Nappovog Dairy Free Ice Creama", Jacobom Buschom, ali razišli su se još 2021. godine.