Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Sada kada sam na televiziji, nisam više siguran da li me žele zbog moje popularnosti ili zbog mog izgleda.\" Dubokoumno, nema šta.
sve samo iskompleksirano musko smece komentarise,ko vam je kriv sto vas niko nece,kockastih glava i pokvarenih zuba ,pacenici nategnite ovoga tipa, yebo vam on mamu pedersku !!!!!!
ova je iz sancaka haha mamu im jbm http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo enjoy no fufice
Uh kako bi mu pristavio. Dusa medena.
jedno je sigurno;ovakvih kod nas nema ,kod nas su nasi vec u ovim godinama celavi,krezavi ,gutavi jednom rjecju pravi DOMORODCI !!!!!!!
Svaka tebi cast ako mozes zadovoljiti i jednu za jednu no a kamo 5 :) Zato ne prdi vise.
pa pogledaj mu face na prvoj slici molim te, odvratan je haha
vidi se vala odmah da je italijan muska k.u.r..v.a
500 žena i koliko muškaraca???
Nije lahko ni njemu, al nek se pofali. Znači on se nalizo barem 300 manje više brabonjastih pizdurina punih tripera i picajzle. Ja se pitam šta mu prolazi kroz glavu svaki dan za dorucak, rucak i veceru. Svi mi dobro znamo ko su frajeri, to su oni koji ližu usmrđele rupe.
Vidi mu glave isto prvi oblik majmuna xD.Ja sam za njega Alen Delon,al\' bas :D.
500 zena, a sve ih svojim nosom odradio :)
ne znam kako se ovo moze svidjet nekoj zeni.. napucene usnice- no tenkju!
Ta ce Mario,ja mu kroz noge prebacivo..
O kakva guza, bo*ze kakva guza
Heeeee samo 500! buhaha :P
Uh,dobar,k\'o hljeb.