Provokativni Mario Falcone
0

FOTO / Reality zvijezda tvrdi da je spavao sa više od 500 žena

Klix.ba
Zvijezda britanskog reality programa "The Only Way is Essex" Mario Falcone pohvalio se da je u svoje 24 godine spavao sa više od 500 žena.
U otvorenom intervjuu za magazin "Now" Talijan je priznao da je za jednu noć znao promijeniti i do pet različitih žena, a za vrijeme dvosedmičnog odmora na Malti spavao je sa 28 turistkinja.

"Ljudi na to mogu gledati s gađenjem, ali sam u to vrijeme bio slobodan muškarac i mislim da je to prihvatljivo. Da mi jedan od mojih prijatelja kaže da je spavao sa samo šest djevojaka u cijelom svom životu, rekao bih mu da je predugo u vezi", kazao je provokativni Falcone koji se u editorijalu za magazin "Now" fotografirao ogrnut samo talijanskom zastavom.

Mario kaže da je bio u dvije ozbiljne veze i da svoje djevojke nikada nije varao, ali da je period samovanja maksimalno iskoristio.

"Djevojke su mi se bukvalno bacale pred noge, ali tada sam znao da to rade zbog mog dobrog izgleda. Sada kada sam na televiziji, nisam više siguran da li me žele zbog moje popularnosti ili zbog mog izgleda", iskren je Mario.