Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al cuj rijesit cemo to, koji brat. rijesi mu to putine.
e ćuj neće da plati porez-isto ko i naše gazde, samo bi da se bogate a da ništa ne plaćaju-fuuujjjj!!!
Pozdrav za sve koji ne podržavaju ovaj portal. Preporučujem vam da instalirate A.DB.LO.CK PLUS te dodate one standardne filtere i time im smanjite prihode, tako će nadamo se obraćati veću pažnju na kvalitet tekstova koje objavljuju. Kopirajte i ovaj komentar na ostale članke koji vam se ne sviđaju
sta ba, hamo ba
Ma jašta, srediće to Vlado...
pogresno ste shvatili dragi moji komentatori. putin je samo htio reci da bez moje dozvole nista ne prolazi. hamo reci jel moze - moze putin, samo ćeraj.
...simpatični su meni ovi klix klocovi :)...čemu bi se ćovjek nasmijao da nije njih i njihovog \"novinarstva\"...poslije klixa, avaz mi dođe k\'o dostojevski :))
Cak i dijete u osnovnoj skoli je nauceno da 2 puta kontrolise i procita pismeni rad prije nego li ga preda, ja stvarno ne znam dokle ce Klix.ba dokazivati svoju nepismenost, \"hamo reći\" Stvarno sramota :D
Nije gospodin Putin balince pa da kaze hamo.
Koja odvala hahaha http://bee4.biz/v/EV89m
Koji HAMO?
Postovani, Vama sa takvim odabirom rijeci ne treba da smeta, meni recimo smeta. LP
Ako je Gerard Depardieu stvarno želi imati rusku boravišnu dozvolu ili ruski pasoš, onda, hamo reći, to je već riješeno\", kazao je Putin. -------------- STOKO PRIMITIVNA ZOSTALA HAMO RECI i niHa J>E.B.O SARAJEVO NEG STO ZAGADISTE PLANETU STOKO RUZNA KOCKASTA I NEOBRAZOVANA !!
kako ono putin rece, da ne vlada on rusijom kao car :D a vamo dijeli pasose kako mu se cefne, yebes sudski sistem :D