Koncert u Beogradu
0

Pussycat Dolls traže litre alkohola, 72 peškira...

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Beogradska Arena će 25. februara ugostiti mlade i atraktivne djevojke iz grupe Pussycat Dolls, a duga lista zahtjeva ovih seksipilnih pjevačica i plesačica objavljena je u srbijanskim medijima.

Od organizatora su "Lutkice" tražile viski, votku, šampanjac, proteinske napitke, a imaju i mnoštvo drugih želja

Tehničko osoblje morat će tečno govoriti engleski jezik, te nositi prepoznatljive uniforme. U listi zahtjeva je i sedam velikih garderoba sa velikim ogledalima, kaučima, tuš-kabinama, aromatičnim svijećama i 72 komada peškira.

Od hrane žele jabuke, banane, narandže, grožđe, limun, mango, ananas, jagode i očišćene sjemenke nara, zatim kukuruzne pahuljice sa okusom cimeta, sušene kajsije, indijski orah, brazilski orah, badem, paradajz, brokule, đumbir, celer, mrkve, zelenu salatu, integralni bijeli hljeb, pet vrsta sireva, krekere, čips, karamelizovane kolutiće luka s okusom balzamiko sirćeta i čilija. Na spisku su i gumene bombone, žvake, kvalitetne čokolade, voćni jogurt, polumasno i nemasno mlijeko, organski med, proteinski napici s okusom čokolade i vanilije.

Od mesa članice benda traže puretinu, piletinu i šunku, a od pića Coca-Colu, Sprite, Red Bul, mineralnu vodu, tri vrste vina, šampanjac, viski, likere i votku, ali i kokosovu vodu, saznaje list Blic.

Nicole Scherzinger i ekipa u Beogradu će se najvjerovatnije zadržati tek jedan dan.