Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redakcijo, zar stvarno mislite da nam je do ovakvih prica...dovoljno imamo naseg smeca...
Postala Holly zrtva godina i starosti pa je stari Hefner od*** za bolju ribu. Nakon toga, ne zna kako do lahkih i brzih para pa pocela dizati prasinu i pisati knjige kako je ona bila neka zrtva. Obicna kurva i sponzorusa kao sve ostale koje su prosle kroz tu vilu.
da mi je jedan dan ovog čiču zamjenit...
Posle jebanja nema kajanja !
A MIKROFON TEST?
VOlila ga priamti sponzoruša i uspjela je unovčiti kod Hefa, sada fali para pa prodaje priče novinarima. hhaha, knjiga uskoro.
sta je sa ovim klixom? da nisu dali priliku osnovcima da napisu po clanak pa pisu gluposti. mislim bez uvrede ali procitaju li oni clanak prije nego objave sta.
Vrhunac savremene svjetske književnosti.
Ti mala ko ona konobarica sa kalibunara..sto je bila da salkom blijedim selmanom;)
Ljepse moje djeve u mahali.. jos i prirodne..