Showbiz
14

Prva Hefova ljubav: Bivša Playboy zečica otkrila kako zaista izgleda život u vili

Klix.ba
Bivša Playboyeva zečica Holly Madison otkrila je kako je zaista izgledao život sa Hugh Hefnerom i njegovim djevojkama u vili Playboy u novim objavljenim memoarima "Down the Rabbit Hole". Navela je kako je u jednom periodu bila toliko depresivna da je pomišljala na samoubistvo.
Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt i Kendra Wilkinson (Foto: AFP)
Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt i Kendra Wilkinson (Foto: AFP)

"Životu poznatoj vili nije uopće bio iz snova i vrlo brzo se pretvorio u noćnu moru. Nakon što je izgubila identitet, samopouzdanje i nadu u budućnost, Holly se našla u kupatilu kako sjedi sama u kadi i razmišlja o samoubistvu", stoji u saopćenju o knjizi.

U knjizi otkriva i tiransku rutinu striktnih pravila, manipulaciju, te borbu sa ambicioznim zečicama koje zabijaju nož u leđa.

Madison je stekla slavu 2005. godine kada je rame uz rame bila sa Bridgetom Marquardt i Kendom Wilkinson, kao tri Hefenerove pratilje u showu "The Girls Next Door". Reality show je prikazao detaljno luksuzni život na Holomby Hillsu. Emitovao se u pet sezona do 2010. godine.

Holly je bila Hefnerova "djevojka broj 1" i jedina koja je s njim dijelila spavaću sobu. Pozirala je za magazin i priznala kako je radila operacije grudi i nosa. Sada je u braku sa organizatorom Electric Daisy karnevala, Pasqualom Rotellom i imaju dvogodišnju kćerku Rainbow.

"Uzbuđena sam što mogu konačno podijeliti svoju priču i ono što sam naučila iz ličnog iskustva u i van Playboyeve vile. Mislim da će moje priče iznenaditi ljude i radujem se što ću skinuti veo misterije koji je bio povezan s mojim životom", kazala je Madison.

Knjiga bivše zečice bit će u prodaji od 23. juna.