Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tifa legenda vazda bio i ostao.
Tifa je Bosanac i bosanska legenda do zadnje kapi krvi! Samo što mi svoje legende ne cijenimo
Tifa je u svakom gradu u kojem je u životu bio teško pretučen bar triput. Bahat, prznica, vazda "urađen". Vozikao se sa Ćelom, glumio mangaša
Podigni zastavu od Bosne.........Tifa legenda
Zar Srbi nisu bili ubijani u Sarajevu ???!!
Ne srbi su ubijali Sarajlije
U partizansko ratno vrijeme ‘41-45. glumci, umjetnici, muzičari su bili u sastavima borbenih jedinica dok su kod nas od ‘92-95 formirali svoje “čete” kako bi bježali od borbenih jedinica a i lakše pobjegli iz BiH. Takvi su Dino Merlin, Hanka Paldum, Fazla, Halid Bešlić….. tkzv dezerteri.
ajde navedi mi barem jednog velikog muzicara ili umjetnika iz prve jugoslavije. upravo tako, nije ih bilo, jer tada nije postojala svijest da muzicar moze biti zvijezda. to je tek poslije rata nastalo ili mozes da zamislis da dino, goran ili bora ratuju na bojistu?
ispade 1993. godina neka bolje godina od prethodnih 20. više uspomena (I ružnih I lijepih) imam iz te godine, nego u godinama do 2021. kad sam lonačno podigao sidro.
klasična podrumaška zabava, dok je mladež ginula po linijama. U normalnim zemljama pod opsadom nema derneka dok se ratuje. to je kao prvo neukusno, a kao drugo deprimirajuće. Svi bi vi meni išli na kopanje poslije koncerta.
Ti očito nisi shvatio da se radilo o humanitarnom koncertu.
Tifaaaa☝️❤️❤️❤️❤️
Obratite pažnju na ljude s liste, e to su bili ljudi uz ovaj grad i patriote među pjevačima, skupa sa onima koji su stvarno slali veliki dio SVOJIH para za pomoć u Bosnu. Obratite pažnju i na datum, ona najteža 93-a. I dobro zapamtite imena svih onih "patriota" kojima su puna usta patriotizma od rata na ovamo, kako njih nema niti ih je bilo tu. Znaju oni ko su, što su otišli čim su mogli, a sad nešto serru, "gdje si bio ti, kad je bilo najteže".
Roker od glave do pete. Najbolji rokerski glas u bivšoj državi.
Najbolji je naravno Alen Islamović
Roker od glave do pete. Najbolji rokerski glas u bivšoj državi.
Pa baš bi ga fino bilo gledati za Novu godinu, u bolje sutra ćemo poći...
Dobar je Tifa. Ljudina.
'' U bolje sutra cemo poci '' - Jesmo naivan narod bili i ostali.. 🤦🏻‍♂️