Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od mnogobrojnih Noletovih vrlina. Svaka čast!
Cistitke Djokovicu U svakom slucaju je bolje bit human nego zavidan kao pritka i svasta.
@BOSNA Ne moras se ti meni izvinjavati, ali u svakom slucaju kulturno od tebe, mozda ipak nisi toliki primitivac kakvim si se cinio. I pardon na nepersiranju, tvoj metaforicni komentar je izazvao logicnu negativnu povratnu reakciju. Laku noc.
@ Sarajka Nismo na istim talasnim dužinama ali nije ni bitno. U svakom slučaju ti dugujem izvinjenje povodom komentara na tvoj prvi post. Izrečen je metaforično iz razloga kojeg sam u prošlom postu rekao. Izvinjavam se. laku noć.
@BOSNA Pusa i tebi, i pročitaj ponovo moj prvi komentar, radi se o Novaku Đokoviću, humanisti, i zna se da nije samo humanista zato što ga je nagradio princ William, već da se njegov humani rad dokazuje svake godine sve više i više. A vrlina ima milion, između ostalog i sam si rekao da respektuješ njegovu igru. A u politiku i činjenice o bacanju granata od strane ovog ili onog neću da komentarišem, ipak ovo nije rubrika o politici. To što procjenjuješ moj komentar kao pratizansku priču, dragi moj, nisi ni blizu poente koju sam ti htjela prenijeti. :) i btw. i nisam neki ljubitelj historije, a rođena sam \'91, pa me ti partizani i ne fasciniraju toliko. Još jedna pusica!
OVO BRITANSKE HUMANOSTI SAM JA DODAO. ALI NIJE ONA KOMENTIRALA TAJ POST VEĆ RANIJI POST KOJI JE NA PRVI POGLED GROZAN ALI JE ODGOVOR NA NJENU GLUPOST IZ DVA RAZLOGA: PRVI RAZLOG - PRINC WILIAM JE FAŠIST KOJI AVIONOM BACA BOMBE PO AFGANISTANU I AKO TI TAKVA OSOBA DA NAGRADU ONDA JE TO UVREDA. S OBZIROM DA JE ĐOKOVIĆ PRIHVAĆA TO GOVORI O NJEMU. DRUGI RAZLOG JE NJENA NAIVNOST KAD TAKVU NAGRADU SHVAĆA KAO NEŠTO DOBRO. A ŠTO SE TIČE O ĐOKOVIĆU KAO IGRAČU - RESPECT. OVAJ NJEN DRUGI POST JE PARTIZANSKA PRIČA MIRKO I SLAVKO, PA MI SE NIJE DALO KOMENTIRATI. POZDRAV.
ako ti to nesto znaci imas punu podrsku od mene...ti si samo citirao/la Krlezu o kojem doticna gospodja/ica ocigledno nema pojma...pozz
@ Sarajka Hvala na postu, pusa.
@BOSNA Dragi moj/draga moja, vidiš s nekulturnim i ljubomornim osobama i ne pričam, mada se tebi moram obratiti. Svoj primitivizam ostavi samo za sebe pa se potpiši sa svojim imenom a ne Bosnom, ionako mnogi sa strane globalizuju Bosance kao primitivce visoke klase, maloumnike i neobrazovane ljude zbog takvih kao što si ti. Kad spomeneš Novakovo ime ima da ustaneš i zahvališ se Bogu što ima i uspješnih ljudi sa Balkana koji na neki način popravljaju našu \"zaostalu sliku\". Ali vjerujem da tebi to nije bitno i da ne razumiješ pola ovih riječi koje sam napisala, shvatam da si neuk, tako da te molim da se ponašaš u skladu sa svojim znanjem tj.ako si u selu, forum je za tebe apstrakcija i ne trebaš ga posjećivati, a ako si u gradu onda se emancipuj, krajnje je vrijeme. Pozdrav!
e da imamo mi nesto kao Nole......
Cuj onog \"hajtovanje\" ... hajtujem ti maminu pichku i onog ko te naucio takvim idiotskim izrazima
Sve bi to bilo ok da on pomaže i drugoj djeci osim srpskoj onda bi mu nadam se i ovdje mnogi odali priznanje...
Kao veliki fan Federera, ipak za ovu Djokovicu svaka cast. Ovakve fondacije imaju svi veliki sportisti, muzicari i ostali umjetnici, i to se sasvim normalno.
i mi cemo naseg mevlida ovako da nagradimo.mevlid-nas heroj
A da je kojim slucajem neki bosnjo uzeo ovu nagradu ,ma to bi bilo ...covjek ne bi mogao opstati od komentara ,hvalisanja i velicanja i Engleza,Engleske ,Velike Britanije ,Princa i Princeze ..itd bilo bi 500 komentara ,ali kad je u pitanju Nole onda hajtovanje ! Nema veze , Noletu sve cestitke ,Srbi imaju pravog ambasadoira ,cini za njegov narod vise od svih drugih ! Bravo !
jel mu to karno zenu? humano nema sta :)
SPASI ME BOŽE SRPSKOG JUNAŠTVA, HRVATSKE KULTURE, BOSANSKOG MERHAMETLUKA I BRITANSKE HUMANOSTI. Nakon što dodijeli nagradu Noletu otiće u Afganistan da baci par granata. Čisto iz humanosti, da pomogne ljudima