Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su pare... tu su i zene ! ljepota nije vazna za zenu :)
samo pokazuje kako zene poredaju po vaznosti sljedece osobine muskarca - bogatstvo, izgled, geni, pamet sta mislite koju on ima od ove 4 osobine?
a kod srba Aleksandar Hrsum i Kacavenda...hihihihihihihihih
Nije bolji nego bogatiji, to je velika razlika, al nebi ga ja nema tih para . . . Žut, pjegav, nije po mome ukusu
@bosanceros pedigre je za pse, imao sam jednog :) naravno da je porijeklo bitno, ali čovjek je onaj koga treba cijeniti i njegova djela, a dotični princ nema se čime pohvaliti osim rasističkih ispada, pijanstva, iscenirana vojna karijera i sl. ali izgleda da je to ono što publika voli, hljeba i i igara. pozz
@cg,ima nesto sto se zove pedigre i uvijek ce biti snaznije od bilo kakvog individualizma hihihihihih
Veliki Beethoven prezirao je titule i nadimke stečene rođenjem i nasljedstvom. On je knezu Lichnovskom kazao: “Kneže! To što jeste, postali ste slučajem i rođenjem, dok je moj položaj – moja vlastita zasluga. Knezova je bilo i bit će ih nadalje; Beethoven je samo jedan! ” On se ne uklanja s puta carici i njenoj dvorskoj pratnji već traži da se ovi njemu sklone.
ne ebe momcic nego novcic !!! PPPPP
Da i ja imam 400 miliona futi na bankovnom racunu i mene bi proglasili najpozeljnijim nezenjom.
@ Okice odusevljen sam vi ste jedna vrlo pametna dama , a moja ponuda jos vrijedi.
...ma, nek' se malo zabavimo...s kim može šala...
Ili ti procitaju nik i dodje im muka , ima ljudi koji vole da prihvate salu .Nisu svi isti..
Nije da sad nesh pricam..ali realno..od ovog riđana se bolji kopaju
...okice...većina ne čita ni redove :)
Megdan je cudo , bolje ne komentarisat ako nisi u stanju da citas izmedju redova ..nije frizider za svo meso , i tamo se piletina brzo kvari..
...okice, čovjek je najkvarljivija roba...valjda zato što se ne drži u frižideru...
@ mad si za mene..@@... Ovima sto stavljaju tackice umjesto nika samo da kazem da covjek prvo treba sebe da izglanca pa onda druge .@ commi bolje bit i dvosmislen nego pokvaren..