Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li zaista ovaj clanak zasluzuje da obidje svijet ?
Film MAKE MY DAY?! Jeste li vi normalni, bogati jeste li normalni? Film se zove Sudden Impact, glavni protagonist je \"Prljavi Harry\", a recenica je \"make my day\"... oj novinara i q.r..ca!
Jao kako je strasan ovaj covjek! Ne d\'o Bog sresti ga u mraku.. :))
cuj film \"make my day\" :D
pasiluk masonski
koga boli k.... šta ovaj rahitični klovn izvodi?? kad ćete prestat s vjestima iz engleske umobolne porodice?
samo medjedi kerovi ,telad ,volovi.komunisti,rojalisti i fasisti mogu obozavati \"ovozemaljska\" pakas \"bozanstva\"
kako bi ti s\' guza u taj pakas \"aristokratsko\" smrdljivi
Vidi mu zuba, j..e.bo brata svog!
Umri dead da ti mezar vidim
Nemojte bolan ovakve clanke objavljivati. Ostavite prazan prostor i stavite naslov: ovde je trebalo biti nesto sto nikoga na planeti ne zanima. Bolje je, bogami.
Kad vidim kakva klempava spodoba je umakala \'nakoj ljepotici u mackicu dodje mi da ovog svog odsjecem, sve sto je do sada vidio je stupska rupa preko najlona.
WAZZUB ONLINE ZARADA, JEDINSTVEN NAČIN ZARADE NA INTERNETU, VIŠE INFORMACIJA NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
hajmo realno.....koga K.U.R.A.C boli za \"princa čarlsa\" i sta je on radio i za princezu i sta ona radi....pa mila majko koji je vama K.U.R.A.C ?????
kao da je zabranjeno kupovati poznatim na snizenju