Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jbt, lik je bio legenda
što?
bio je gigant , r.i.p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
R.I.P tugaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=5R976MdhNhg :(
evo vec pocele price zavjere, kako je paul w u programu zastite svjedoka i kao da je sve ovo nastimano....al ima logike: evo linka gdje sam naletio na taj clanak: http://adf.ly/5590716/paul-walker-is-alive
...pogine 11.000 djece,6.000 djevojaka bude silovano u Sirij i onda pogine jedan glumac i cijeli svijet jada za njime a ovih 17.000 ko sisa... :/
Ride or Die. R.I.P. We'll allways remember you :(
a *** ga MIŠ!!!!
R.I.P
židovska posla, sad ce da ubace nekog svog židova.
:( zalosno bgte :(
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem,ne vjerujem i ne vjerujem!! :(
Sve ove poznate ličnosti koje se svaki dan igraju sa životom kad tad im se desi kao Paul-u. Sjetite se i onog što se igrao sa krokodilima na kraju mu raža dohakala. Meni ih žao al to je bio njihov životni poziv. F&F nece vise biti isti bez tebe. RIP !
R.I.P.
Ja sam odmah pomislio na sopstvenu smrt u bližoj ili daljoj budućnosti. i Smrt 6 Milijardi ljudi u narednih 50 godina.
@***zvono : volio bih vidjet koliko ti vrijedis ko covjek kad OD LAJKOVA ZIVIS..BJEDNICE....RIP LEGENDO !!!!!!!!
ja ne mogu da vjerujemm :(((((((( RIP!!
Paul je bio jedan od najboljih glumaca.. zobg njega sam i volio auta i sve i sada ode zasto uvjek najbolji umiru, zasto nekada neko iz nase politike ne pogine nego uvjek najbolji!
Bog uvijek bira samo najbolje. R.I.P. LEGENDO