U Parizu
49

Prepoznajete li muškarca koji je s Jelenom pratio meč Novaka Đokovića?

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Novak Đoković jučer je u Parizu osvojio 23. Grand Slam karijere, a na tribinama meč su pratili članovi njegove porodice i brojni saradnici. Međutim, interesantno je da je društvo na tribinama Jeleni pravio Tom Brady.

Tom Brady je bivši bek američkog nogometa koji je igrao u Nacionalnoj nogometnoj ligi 23 sezone. Proveo je svojih prvih 20 sezona s New England Patriotsima. U posljednje tri sezone bio je član Tampa Bay Buccaneersa. Brady je naširoko smatran najboljim bekom svih vremena.

Uz suprugu Jelenu, pored njegovih roditelja, bila su i njihova djeca. Također, na tribinama u Parizu teniski meč pratili su brojni sadašnji i bivši sportist.

U loži su između ostalih bili Zlatan Ibrahimović, Olivier Giroud i Kylian Mbappe. Đoković se u pobjedničkom govoru zahvalio brojnim asovima koji su gledali njegov finalni meč i pobjedu na Roland Garrosu.

Podsjećamo, srbijanski teniser Novak Đoković osvojio je Roland Garros pobjedom u finalu protiv Norvežanina Caspera Ruuda sa 3:0 (7:6, 6:3, 7:5) u setovima, čime je stigao do rekordne 23. Grand Slam titule svih vremena i neupitnog statusa najboljeg tenisera svih vremena.